Mennyit ér egy régi pénz?
(évszám szóköz címlet) Példa: 1893 1 fillér
 
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika

 


Régi pénzek értéke:


Példa:
évszám szóköz címlet

1909 10
1909-es 10 filléres, illetve a 10 koronás érmék elkelési árát listázza a vatera.hu online aukciós oldalon.

 
Érme fórum
Index fórum
Facebook
Mennyit ér?
Adok-Veszek
Érmeboltok


Küldjél numizmatikai linket!

Linked (URL):
Oldal megnevezése:
Oldal leírása:
Biztonsági kód:
 
Éremboltok
Online érembolt
Online aukciós oldalak
Információs oldalak
Kereső oldalak
Facebook oldalak
Facebook csoportok
Numizmatikai fórumok
Egyesületek és klubok
Régiségbolt, antikvitás
Apróhirdetések
Magánoldalak
Wikipédia
Linkgyűjtemények
Éremverdék, pénzverés
Kellékek és eszközök
Cégadatbázisok
Befektetés arany-ezüst
Régiségpiacok, börzék
Külföldi aukciós oldalak
Online érembolt | Információs oldalak | Egyesületek és klubok | Érme Fórum | Adok-
Veszek
| Mennyit ér egy régipénz? | FaceBook csoport | FaceBook oldal


Nem tudod, hogy mennyit ér egy régipénz?
Keresd ki, nézd meg a valós napi értékét!
Példa: 1946 1 forint - Az 1946-os 1 forintos érmék elkelési árát listázza a vatera.hu aukciós oldalon.

Numizmatikai link küldése:


Baby-lon numizmatikai oldala

Baby-lon vagyok, hobbim a numizmatika. Szeretnék egy olyan oldalt létrehozni, ami nem csak a bankjegyek darabszámával és értékével foglalkozik, hanem kicsit beszél a történelmükről, és a velük kapcsolatos érdekességekről is. Gyűjtési területem a magyar forgalmi bankjegyek 1848-tól napjainkig. Azt tekintem magyar bankjegynek, aminek legalább az egyik oldala magyar nyelvű, függetlenül attól, hogy hol nyomtatták. Mintabankjegyeket, fázisokat, tervezeteket, fantáziapénzeket és szükségpénzeket nem gyűjtök, meghagyom másnak. Csak a forgalmi pénzek érdekelnek, ennek ellenére megfordul néhány kiadás előtt bevont bankjegy is a gyűjteményemben. A felülbélyegzések hitelessége számomra nagyon erősen megkérdőjelezhető, csak azokat mutatom be az oldalon, ami számomra hiteles, és valamilyen monetáris indoka volt.

Fefe numizmatikai weblapja
Honlapom a numizmatika iránt érdeklődőknek, gyűjtőknek készült. Nézics Ferenc vagyok. Elsősorban régi és modern érméket, papírpénzeket gyűjtök a világ minden tájáról napjainkig. Másodsorban gyűjtök még magyar telefonkártyákat is. Várom minden gyűjtő jelentkezését aki szeretne cserélni, eladni vagy vásárolni.

Numizmatikai alapismeretek
Ez az oldal azért készült, mert számtech órán ez a feladat, és mert érdekel az érmegyűjtés... :) Az odalamon találhatsz Főoldalt!, összefoglalást A gyűjtés művészetéről!, Magyarország pénzérméi!-nek összefogalaló bemutatását, Galériát! sok érdekes érméről, és Hasznos linkek!-et a vérbeli gyűjtők számára. Remélem odlamat sokan tartják majd méltónak arra, hogy többször felkeressék.

Óvári Ferenc numizmatikai honlapja
Óvári Ferenc rövid életrajza. Numizmatikai tárgyú publikációi, referált cikkeinek jegyzéke. Néhány cikk letöltése

Bálint Tamás bankjeggyűjteménye
Kedves Látogató Köszönöm, hogy benéztél, nyugodtan itt is ragadhatsz:)) Bálint Tamás vagyok, Ózdon élek, s 6 éves koromtól foglalkozom numizmatikával. Ekkor volt, hogy először megláttam apám zsebében az aprót, s rögvest magamévá is tettem:))

Tamás érmes oldala
Kovács Tamás vagyok, egyik hobbim az éremgyűjtés, ezért készült egy jóbarátom közreműködésével ez az oldal. A numizmatikán belül a magyar érmek érdekelnek, ezeket is gyűjtöm, 1868-tól napjainkig minden forgalmi ezüstpénzt. Másik terület -egyenlőre- csak szeretett témám, I. Lipót pénzei, ezekből is a Körmöci és Nagybányai veretek. A "tamás érmei" alatt a saját kis kezdetleges gyűjteményem látható, ami folyamatosan bővül. A "keresem megvételre" alatt már biztos kitalálta mindenki mi leledzik.

Medve Lajos ballagási krajcárjai
Ezeken az oldalakon az általam készített ballagási krajcárt mutatom be. Az érmét elsõsorban ballagásokra terveztem,ami fontos kelléke egy tarisznyának,és maradandó emlék a ballagó diáknak. Érmegyûjtõk figyelmébe is ajánlom,mert az érme hátoldalán van lehetõség egyedi felíratozás kialakításására. 2004-ben indult az érmék terjesztése,interneten 2005-tõl rendelhetõ. Remélem sikerült felkelteni az érdeklõdését.

Az érme másik oldala
Elkészítettem azon érmékről és bankjegyekről a listámat, amelyeket szeretném elcserélni. Célom a gyűjteményem gyarapítása, átalakítása. Elsősorban olyan emberek megkeresését várom, akik maguk is gyűjtők, kereskedők. A papírpénzeket érmékre szeretném cserélni - ezeket már nem gyűjtöm. Az érmék világából elsősorban a XX. század - esetleg a XIX. század - érdekel!

Csere-bere-numizmatika
A sok-sok éves (1970) bélyeggyűjtés, pénz gyűjtés során képződött feleslegeimet szeretném ezen az oldalon ajánlani cserére, esetleg eladásra. A cserébe kérek: Magyar régi ezüst, vagy fémpénzek, modern Magyar fémpénzek. Tovább...

Régi Magyar Pénzek
2011. januárjában kezdtem el gyűjteni a bankjegyeket és érméket! A célom az, hogy összegyűjtsem és rendszerezzem azon bankjegyeket és érméket, amelyek az 1848-as évektől Magyarországon forgalomban voltak (Szabadságharc bankjegyei és érméi, korona, pengő, forint bankjegyek és érmék). Ezen az oldalon kínálom elsősorban cserére, vagy eladásra a gyűjteményemből kimaradó bankjegyeket, melyeket folyamatosan töltök majd fel, így később is érdemes lesz ellátogatni az oldalra. A bankjegyek mellett közlöm a tartásfokot is, melyet a Tartásfok menüpont alatt található táblázat alapján állapítottam meg!

Keresztes Gábor
2011. januárjában kezdtem el gyűjteni a bankjegyeket és érméket! A célom az, hogy összegyűjtsem és rendszerezzem azon bankjegyeket és érméket, amelyek az 1848-as évektől Magyarországon forgalomban voltak (Szabadságharc bankjegyei és érméi, korona, pengő, forint bankjegyek és érmék). Ezen az oldalon kínálom elsősorban cserére, vagy eladásra a gyűjteményemből kimaradó bankjegyeket, melyeket folyamatosan töltök majd fel, így később is érdemes lesz ellátogatni az oldalra. A bankjegyek mellett közlöm a tartásfokot is, melyet a Tartásfok menüpont alatt található táblázat alapján állapítottam meg!

Régi pénzek közösségi oldala
Közösségi oldal régi pénzt gyűjtők számára.

Fémpénzek és bankjegyek világa
NUMIZMATIKA a fémpénzek és bankjegyek képeivel

Magyar bankjegykatalógus
Magyar bankjegygyűjtemény, bankjegyek adás-vétele, csere. Magyarul és angolul.

Mike Érmek
Mike érméi és régiségei...

Numizmatikai link küldése:


További kategóriák:

Éremboltok Információs oldalak Numizmatikai fórumok Keresők Apróhirdetések Éremverdék Kellékek és eszközök Wikipédia
Céges adatbázisok Befektetés arany és ezüst Online éremboltok Egyesületek és klubok Magánoldalak Régiségbolt, antikvitás Facebook oldalak Facebook csoportok Linkgyűjtemények Régiségpiacok, börzék Online aukciós oldalak Külföldi aukciós oldalak

  2012 - 2020. NumizLinkek - link@numizlinkek.hu | Adatkezelés
[Numizmatikai linkgyűjtemény és turkáló]
Központi lapunk: numizportal.hu és e-mail címünk: numiz@numizportal.hu
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika