Mennyit ér egy régi pénz?
(évszám szóköz címlet) Példa: 1893 1 fillér
 
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika

 


Régi pénzek értéke:


Példa:
évszám szóköz címlet

1909 10
1909-es 10 filléres, illetve a 10 koronás érmék elkelési árát listázza a vatera.hu online aukciós oldalon.

 
Érme fórum
Index fórum
Facebook
Mennyit ér?
Adok-Veszek
Érmeboltok


Küldjél numizmatikai linket!

Linked (URL):
Oldal megnevezése:
Oldal leírása:
Biztonsági kód:
 
Éremboltok
Online érembolt
Online aukciós oldalak
Információs oldalak
Kereső oldalak
Facebook oldalak
Facebook csoportok
Numizmatikai fórumok
Egyesületek és klubok
Régiségbolt, antikvitás
Apróhirdetések
Magánoldalak
Wikipédia
Linkgyűjtemények
Éremverdék, pénzverés
Kellékek és eszközök
Cégadatbázisok
Befektetés arany-ezüst
Régiségpiacok, börzék
Külföldi aukciós oldalak
Online érembolt | Információs oldalak | Egyesületek és klubok | Érme Fórum | Adok-
Veszek
| Mennyit ér egy régipénz? | FaceBook csoport | FaceBook oldal


Nem tudod, hogy mennyit ér egy régipénz?
Keresd ki, nézd meg a valós napi értékét!
Példa: 1946 1 forint - Az 1946-os 1 forintos érmék elkelési árát listázza a vatera.hu aukciós oldalon.

Numizmatikai link küldése:


Árpád Érembolt

Az Árpád Érembolt 1999-óta áll a gyűjtők rendelkezésére a numizmatika tárgykörébe tartozó anyagok széles palettáját kínálva. Kezdve az antik érmék 200db-os kollekciójával, mely a római köztársasági időktől a késő császárkorig valamint a Bizánci császárság idején vert pénzekből nyújt áttekintést, e letünt korok kisplasztikai remekművein keresztül.

Éremgyűjtők Boltja
Oldalunk létrehozásában az vezérelt minket, hogy áttekintést nyújtsunk látogatóinknak a magyar éremművészetről, egy kis ízelítővel a világ éremterméséből és a numizmatikából. A honlap katalógus részében az eladó termékek mellett találhat olyan műalkotásokat is, amelyek pillanatnyilag nem elérhetőek, de ezekre előjegyzést felveszünk és értesítjük Önt a vásárlás lehetőségéről. A katalógus ezért virtuális múzeumként is működik. Amennyiben Önt csak az azonnal megvásárolható termékek érdeklik, kérjük kapcsolja be a a termékkeresőben a "raktáron van" szűrőt!

Procopius Numizmatika
Régi Érmék, bankjegyek eladása-vétele készpénzes és bizományos értékesítése Internetes aukción Komplett gyűjtemények értékbecslése, felvásárlása Ritkaságok felkutatása, beszerzése

Nudelman Numismatica
Nudelman Numismatica, a magyar numizmatika patinás élvonala. Érembolt Budapest

Gyűjtők Boltja
Oldalunkon régi és modern papír- és fémpénzek, 1945 előtti értékpapírok, jelvények és kitüntetések, neves művészek érmei és plakettjei széles kínálatával várjuk a numizmatika iránt érdeklődőket!

Érembolt Szent István krt.
Régi fém- és papírpénzek valamint kitüntetések adása, vétele.

Tátra Galéria Érembolt
Éremboltunk Tátra Galéria néven 2000-ben nyílt meg, a numizmatika szélesebben vett tárgykörében. Ügyfeleink komoly gyűjtőkből, jó értelemben vett műkedvelőkből, illetve a kultúra e területe iránt is fogékony érdeklődőkből állnak.

Magyar Pénzverő Zrt.
A Magyar Pénzverő webáruházában az MNB által kibocsátott arany, ezüst és színesfém emlékérmék, bankjegyek és mintabankjegyek, valamint a saját gyártású színesfém és nemesfém érmek, veretek, forgalmi pénzeket tartalmazó díszcsomagolású forgalmi sorok vásárolhatók meg. Forgalmazunk díszdobozokat, tárolóeszközöket és a termékkörhöz kapcsolódó numizmatikai szakirodalmat, katalógusokat is. Fénykép alapján fotógravírozással, véséssel egyedi érmek gyártását vállaljuk, akár egy darab is rendelhető. A webáruházban bankkártyájával fizethet, ezzel időt, pénzt, energiát takaríthat meg. A postai kiszállítás mellett futárszolgálattal történő szállítást is választhat. A megvásárolt érmék személyes átvételére az MNB székházában található éremboltunkban van lehetőség.

Monarchia Érembolt
Oldalunkon magyar és külföldi fém- és papírpénzek, emlékérmek, plakettek, szükségpénzek, kitüntetések, jelvények és kapcsolódó szakirodalom találhatóak. A webshopban elérhető kínálat inkább csak válogatás, boltunkban lényegesen nagyobb számú, változatosabb árumennyiség érhető el, érmék, bankjegyek, és kitüntetések tekintetében egyaránt. Kiemelt területként kezeljük a magyar és nemzetközi kitüntetéseket a kezdetektől napjainkig, illetve a Habsburg uralkodók magyarországi pénzverését.

Érembolt-Numizmatika Kft.
Boltunkban régiségek és a numizmatika tárgykörébe tartozó tárgyak vételével, árusításával és értekesítésével foglalkozunk: Magyar és külföldi, régi és modern pénzérmék, papírbakjegyej, emlékérmék, plakettek, kitüntetések, jelvények, érme és bankjegy tárolásra lapok és berakók, numizmatikai szakirodalom katalógusok.

Numizmatikai link küldése:


További kategóriák:

Éremboltok Információs oldalak Numizmatikai fórumok Keresők Apróhirdetések Éremverdék Kellékek és eszközök Wikipédia
Céges adatbázisok Befektetés arany és ezüst Online éremboltok Egyesületek és klubok Magánoldalak Régiségbolt, antikvitás Facebook oldalak Facebook csoportok Linkgyűjtemények Régiségpiacok, börzék Online aukciós oldalak Külföldi aukciós oldalak

  2012 - 2020. NumizLinkek - link@numizlinkek.hu | Adatkezelés
[Numizmatikai linkgyűjtemény és turkáló]
Központi lapunk: numizportal.hu és e-mail címünk: numiz@numizportal.hu
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika