Mennyit ér egy régi pénz?
(évszám szóköz címlet) Példa: 1893 1 fillér
 
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika

 


Régi pénzek értéke:


Példa:
évszám szóköz címlet

1909 10
1909-es 10 filléres, illetve a 10 koronás érmék elkelési árát listázza a vatera.hu online aukciós oldalon.

 
Érme fórum
Index fórum
Facebook
Mennyit ér?
Adok-Veszek
Érmeboltok


Küldjél numizmatikai linket!

Linked (URL):
Oldal megnevezése:
Oldal leírása:
Biztonsági kód:
 
Éremboltok
Online érembolt
Online aukciós oldalak
Információs oldalak
Kereső oldalak
Facebook oldalak
Facebook csoportok
Numizmatikai fórumok
Egyesületek és klubok
Régiségbolt, antikvitás
Apróhirdetések
Magánoldalak
Wikipédia
Linkgyűjtemények
Éremverdék, pénzverés
Kellékek és eszközök
Cégadatbázisok
Befektetés arany-ezüst
Régiségpiacok, börzék
Külföldi aukciós oldalak
Online érembolt | Információs oldalak | Egyesületek és klubok | Érme Fórum | Adok-
Veszek
| Mennyit ér egy régipénz? | FaceBook csoport | FaceBook oldal


Nem tudod, hogy mennyit ér egy régipénz?
Keresd ki, nézd meg a valós napi értékét!
Példa: 1946 1 forint - Az 1946-os 1 forintos érmék elkelési árát listázza a vatera.hu aukciós oldalon.

Numizmatikai link küldése:


Krajcár Portál Numizmatika

Krajcárok és forintok 1848-tól a koronáig!

Korona Portál Numizmatika
A Korona 1892-től a Pengőig!

Pengő Portál Numizmatika
A Pengő 1926-tól a Forintig!

Forint Portál Numizmatika
A Forint 1946-tól napjainkig!

Artex Veret
Hivatalos Artex utánveretek 1948-1986 között!

APV Veret
Hivatalos pénzverdei utánveretek!

Veretlen Lapka
Nyers, veretlen lapkák krajcártól a forintig!

Érmés képeslapok
Érmés képselapok online katalógus

BélyegÉrem
Bélyegek fémből!

Hamispénzek weboldala
Hamis papírpénzeket és fémpénzeket bemutató független numizmatikai információs honlap

Részvény-Kötvény Numizmatika
Ezt az információs honlapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy látogatóink betekintést nyerhessenek a régi magyar részvények, kötvények, záloglevelek, nyereménykölcsönök, államadóssági kötvények és járadékkölcsönök, egyszóval a történelmi értékpapírok csodálatos világába. Mivel a virtualitás korszakát éljük, a mai dematerializált részvények nem foghatóak kézbe. A mai kor embere számára elsőre talán szokatlan lehet az általunk bemutatott materializált részvény-világ.

Eurokatalógus
Magyar nyelvű Euro érmekatalógus. Minden érméhez tartozik kép, leírás ( méret, súly, kiadott mennyiség, téma stb. ) valamint magyarországi értékmeghatározás euróban és forintban.

Magyar bankjegyek katalógusa
Papírpénz.hu - Ez az oldal azért jött létre, hogy mindenki megtekinthesse a magyar papírpénzeket, és kellő információt szerezhessen azokról. Sok színes képpel és leírással kívánok kedvezni a kezdő és haladó gyűjtőknek, valamint azoknak is, akik csak szeretnék megtekinteni, hogy milyen pénzekkel fizethettek szüleink, nagyszüleink, dédszüleink. A weboldal teljesen nonprofit, feltett szándékom, hogy vele reklámozzam, népszerűsítsem a numizmatika tudományát, és kedvet ébresszek mindazokban, akik ezt a hobbit szívesen választanák. Ez az oldal a numizmatikának csupán a papírpénz részével foglalkozik, más területeit (pl. érmék, fémpénzek) nem érinti. Az itt közzétett képekkel és információkkal egy internetes papírpénz katalógust szeretnék létrehozni, benne (idővel) az összes magyar bankjeggyel, és az azokkal kapcsolatos adatokkal.

Zsetongaléria
Bárcák, zsetonok, szerencse- és játékpénzek. Különleges, nem mindennapi érmék gyujteménye.

ÉKE és MÉE plakettek
1905-ben lelkes éremművészek, műbarátok és éremgyűjtők egy kis csoportja egyedülálló kezdeményezéssel állt elő. A magyar plakett- és éremművészet fellendítésére, népszerűsítésére és a gyűjtőkedv terjesztésére egyletet alapítottak "Éremkedvelők Egyesülete", röviden ÉKE néven. Az alapító tagok között olyan, nemzetközileg is elismert nevek szerepelnek, mint Beck Ö. Fülöp és Telcs Ede éremművészek, vagy dr. Gohl Ödön numizmatikus.

EPA - Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis
Az Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis a Magyar Elektronikus Könyvtár kezdeményezése, mely a magyar vonatkozású elektronikus időszaki kiadványok könyvtári igényű nyilvántartására, illetve egyes folyóiratok archiválására irányul. A szolgáltatás célja, hogy létrejöjjön és minél tovább rendelkezésre álljon az elektronikus időszaki kiadványok szervezett, több szempontból visszakereshető katalógusa, illetve hogy minél több digitális periodika juthasson stabil hozzáférésű megjelenési módhoz és szakmai támogatáshoz; a felhasználók pedig minél könnyebben tájékozódjanak az e-periodikumok világában. 2004 nyarán nyílt meg a nyilvánosság előtt a bibliográfiai adatbázis, amely az EPA által archivált tételek mellett leírja az Interneten hozzáférhető, valamint offline módon (CD-n vagy DVD-n) megjelent magyar vagy magyar vonatkozású elektronikus időszaki kiadványokat is. Az adatbázisban könyvtári szempontokat alkalmazva készítjük el a kiadványok lírását és igyekszünk minél több hasznos információt és forrást csatolni azokhoz. Az adatbázis tételei több szempontból visszakereshetőek a szolgáltatás nyitólapjáról, és ahogy gyarapszik abban a tételek száma, úgy válik teljesebbé a kép a magyar on-line sajtóról.

Római kori ólomplombák
A bemutatott plombákat a Római Birodalom császárkorában használtak kereskedelmi és pénzügyi cikkek lezárásának védjegyeként. Ez a mai napig használt plomba elődje, amely méltatlanul alulértékelt történelmi tárgyi emlék. A téma feldolgozatlanságából ítélve vettem a bátorságot a megosztásra. A plomba a forgalmi érmék és vésett gyűrűk egyfajta hibridje. Mivel kiállításokon alig találkozni velük, vagy egyszerűen nem vesszük észre, nem kap publicitást kiadványok formájában sem, nagyobb felbontású képek és speciális megvilágítások mellett igyekszem katalógizálni több típust és az azon belüli érdekességeket. A kicsit otromba, körömnyi ólomlenyomatok mögött, amit használat után hulladékként kezeltek - mint ahogy manapság is - megláthatjuk az ókori Róma látásmódját, mindennapjait és báját és készítője, a vésnök művészi kvalitását 1 centiméterbe zsugorítva.

Coins on stamps
Papír- és fémpénzt ábrázoló bélyegek gyűjteménye az egész világból.

Money81
Minden ami fizetőeszköz, érmék, bankjegyek, numizmatika, csere, gyűjtemény.

Árpád-házi érmék katalógusa
Az oldal célja az Árpád-házi érmék teljes bemutatása katalógus szerint a témát gyűjtők és aziránt érdeklődők számára.

Numizmatikai link küldése:


További kategóriák:

Éremboltok Információs oldalak Numizmatikai fórumok Keresők Apróhirdetések Éremverdék Kellékek és eszközök Wikipédia
Céges adatbázisok Befektetés arany és ezüst Online éremboltok Egyesületek és klubok Magánoldalak Régiségbolt, antikvitás Facebook oldalak Facebook csoportok Linkgyűjtemények Régiségpiacok, börzék Online aukciós oldalak Külföldi aukciós oldalak

  2012 - 2020. NumizLinkek - link@numizlinkek.hu | Adatkezelés
[Numizmatikai linkgyűjtemény és turkáló]
Központi lapunk: numizportal.hu és e-mail címünk: numiz@numizportal.hu
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika