Mennyit ér egy régi pénz?
(évszám szóköz címlet) Példa: 1893 1 fillér
 
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika

 


Régi pénzek értéke:


Példa:
évszám szóköz címlet

1909 10
1909-es 10 filléres, illetve a 10 koronás érmék elkelési árát listázza a vatera.hu online aukciós oldalon.

 
Érme fórum
Index fórum
Facebook
Mennyit ér?
Adok-Veszek
Érmeboltok


Küldjél numizmatikai linket!

Linked (URL):
Oldal megnevezése:
Oldal leírása:
Biztonsági kód:
 
Éremboltok
Online érembolt
Online aukciós oldalak
Információs oldalak
Kereső oldalak
Facebook oldalak
Facebook csoportok
Numizmatikai fórumok
Egyesületek és klubok
Régiségbolt, antikvitás
Apróhirdetések
Magánoldalak
Wikipédia
Linkgyűjtemények
Éremverdék, pénzverés
Kellékek és eszközök
Cégadatbázisok
Befektetés arany-ezüst
Régiségpiacok, börzék
Külföldi aukciós oldalak
Online érembolt | Információs oldalak | Egyesületek és klubok | Érme Fórum | Adok-
Veszek
| Mennyit ér egy régipénz? | FaceBook csoport | FaceBook oldal


Nem tudod, hogy mennyit ér egy régipénz?
Keresd ki, nézd meg a valós napi értékét!
Példa: 1946 1 forint - Az 1946-os 1 forintos érmék elkelési árát listázza a vatera.hu aukciós oldalon.

Numizmatikai link küldése:


Gyűjtők Boltja numizmatikai webáruház

Oldalunkon régi és modern papír- és fémpénzek, 1945 előtti értékpapírok, jelvények és kitüntetések, neves művészek érmei és plakettjei széles kínálatával várjuk a numizmatika iránt érdeklődőket!

Monetárium webáruház
Üzletünk numizmatikával foglalkozik. Régi pénzek, érmek, papírpénzek, értékpapírok, kitüntetések iránt érdeklődő gyűjtők számára kínálunk széleskörű anyagot. Kínálatunkban megtalálhatók a magyar középkor, valamint Habsburg királyaink pénzei, csakúgy, mint a korona és pengő pénzrendszer darabjai. Széles skáláját nyújtjuk a manapság oly népszerű modern magyar emlékpénzeknek is.

Tóth Numizmatika
Tóth Balázs vagyok, az oldal tulajdonosa. 15 éve foglalkozom Numizmatikával. 2009-ban hoztam létre az oldalt. Korábbi tapasztalatom szerint az érmetudomány egyre szélesebb körű érdeklődésre tett szert. Ezek a csodálatos érmék nem csak esztétikai, de komoly történelmi élményt is adnak. Mindemellett nem elhanyagolható, ezen érmék értéktartósága. Kollégáimmal folyamatosan bővítjük éremkínálatunkat, ritka, értékes és különleges érmekkel, valamint antik és modern szakirodalmakkal, hogy minden kedves látogató kedvét lelje a numizmatikával való foglalkozás mélyebb elsajátításában.

Nummulitis Numizmatika Webáruház
Tekintse meg rendszeresen frissülő numizmatikai kínálatunkat. Oldalainkon antik, magyar és magyar vonatkozású fém- és papírpénzek (a Római Köztársaságtól napjainkig), emlékérmek, plakettek, szükségpénzek, pénz- és banktörténettel kapcsolatos emlékek valamint szakirodalom várja vásárlóinkat. Kínálunk még ezeken kívül érem- és bankjegytároláshoz kiváló minőségű berakókat és egyéb gyűjtési kellékeket. Reméljük, talál gyűjteményébe illő darabokat.

Érembolt Szent István krt.
Régi fém- és papírpénzek valamint kitüntetések adása, vétele.

Zomi Numizmatika Webáruház
Oldalunkon számos magyar és külföldi aranypénz, ezüstpénz, papírpénz, emlékérme, szükségpénz, pénz és banktörténettel kapcsolatos szakirodalom várja a kedves látogatókat. Tekintse meg rendszeresen frissülő kínálatunkat, a kezdő hobbigyűjtőknek és az extra, ritka darabok kedvelőinek is tartogatunk meglepetéseket!

Aranypengő Numizmatzikai weboldal
A GYUJTOK BOLDOG EMBEREK, állítja a régi mondás. Az aranypengo gyujtoi honlap, ennek megfeleloen vannak felárazott eladó, vagy cserélheto darabok és van a gyujteményen, a BEMUTATÓ anyag, ez nem eladó.

Xantal Érembörze
Magyar pénzérmék, Külföldi pénzérmék, Emlékérmék, Kitüntetések, Próba és utánvertek, Ókori és Római érmék

AranyÉrme Bolt
Numizmatikai webshop, amely várja hívását, ha Magyar emlékérmék vásárlása, Papírpénzek vásárlása, Külföldi emlékérmék vásárlása az Ön célja.

Ezüst Forint Numizmatikai Webáruház
Az oldal a numizmatika iránt érdeklődőknek, gyűjtőknek, kíváncsiskodóknak készült. Remélem minden érdeklődő kedvét leli majd az érmék ,bankjegyek lapozgatása közben !!! A saját gyűjteményemből azok a darabok, amelyekből több áll rendelkezésre, vagy nem tartozik a gyűjtési körömbe - az oldalon megvásárolhatók vagy elcserélhetők. Az érmék megvásárlásáról bővebben a menüben "Kapcsolat " gombra kattintva kérdezhet, írhat!!

Magyar Érme Bolt Numizmatika
Az oldal az éremgyűjtők, az emlékérmék, fémpénzek iránt érdeklődők számára készült, hogy segítségével könnyen áttekinthessék az emlékérméket és a teljes forintrendszert a kezdettől napjainkig, s ezáltal információt szerezzenek gyűjteményük esetleges hiányzó darabjairól, amelyeket itt az érmebolt oldalán akár meg is vásárolhatnak. Ebben a kis infóbankban egy-egy érméről magyar, angol és német nyelven sokféle információ megtalálható. (névérték, átmérő, vastagság, súly, anyag, tervező, legyártott darabszám minőség Bu vagy PP stb...) A fotókon fellelhető példányok nagy része saját gyűjteményemből származik, de az MNB Pénzverő oldaláról is kölcsönöztünk pár képet. Az oldal még nem teljes, a hiányzó érméket hamarosan pótoljuk. Az új érmék megjelenéséről regisztrált felhasználóinkat (amennyiben kérik e szolgáltatást) a hamarosan induló hírlevelünkben tájékoztatjuk. Portálunkat folyamatos akciók és bővülő kínálat jellemzi, melyet rendszeres látogatóink figyelemmel kísérhetnek.

Johnny numizmatic
Én is gyüjtő vagyok és tudom nem mindenki teheti meg hogy kedvére vásároljon, ezért szívesen cserélek ha van szép numizmatikai anyagod. Cserében magyar érmék, papírpénzek és európai bankjegyek érdekelnek.

Numizmatika SHOP
Régi pénzeket, komplett numizmatikai gyűjteményeket, készpénzért vásárolunk! Befektetési arany és ezüst rendelést felveszünk, Dél-Magyarország területéről, egyeztetett napi árfolyamon.

Érem Művészeti Intézet
Az Érem Művészeti Intézet 2000-ben jött létre Budapesten. Cégünk a magyar éremgyűjtők kezdetben igencsak szűk, de később fokozatosan szélesedő köre számára tervez, készíttet és forgalmaz nemesfém és egyéb ötvözet alapú emlékérmeket. Termékeink között egyedi kibocsátások, egy határozott téma köré tervezett éremszettek és éremsorozatok egyaránt megtalálhatóak. Széles palettájú termékskálánkon arany, ezüst és réz-nikkel, valamint ezüstözött, aranyozott, részaranyozott érmek egyaránt megtalálhatóak. Célunk, hogy a nemzetközi viszonylatban is magas elvárásokkal rendelkező magyar éremgyűjtők táborának minden tagja számára igényes és izgalmas gyűjtői darabokat kínáljunk.

Szirtes Numizmatika
Szirtes Numizmatika, éremtárolók, kapszulák, papírpénzek, fémpénzek, jelvények

Éremaukció webshop
Amennyiben Önnek befektetni való pénze van, úgy jó helyen jár. Webáruházunk tematikája: modern kori forgalmi fémpénzek, papírpénzek, kitüntetések, jelvények, plakettek, képeslapok, bélyegek, valamint numizmatikai kiegészítő kellékek. A weboldal könnyen átlátható, felülete egyszerűen kezelhető. Az általunk árult termékekre eredetiségi garanciát vállalunk.

Csere-bere Filatélia
A sok-sok éves (1970) bélyeggyűjtés, pénz gyűjtés során képződött feleslegeimet szeretném az oldalamon ajánlani cserére, esetleg eladásra. A cserébe kérek: Magyar régi ezüst, vagy fémpénzek, modern Magyar fémpénzek.

Ezüstérmek Numizmatikai webáruház
Ezüstérmék és más pénzérmék, papírpénzek színes választéka gyűjtők és más érdeklődők számára! Forint, florin, korona, pengő, márka, schilling, dollár, frank, líra stb.

Magyar Érmeforgalmazó
Magyarország legnagyobb érmekereskedése. Aktuális Érmebörze, Érmekülönlegességek, Arany pénzek Ezüst érmék, Ezüst pénzek, Régi magyar érmék.

Ferenczy Numizmatika webáruház
Magyar és külföldi pénzérmék, papírpénzek, emlékveretek adás-vétele, csereberéje.

Érme webshop
Érmét már hosszú idők óta gyűjtenek az emberek, nemcsak az értékük, hanem halhatatlan szépségük és történelmi jelentőségük, fontosságuk miatt. Egy lelkes kezdő éremgyűjtőnek azt ajánljuk, hogy a gyűjtést egyszerű gyűjtői tematika köré építve kezdje meg.

Euroérmék Webáruháza
Az euróérmék után érdeklődők számára ajánlott numizmatikai webáruház. Euro forgalmi sorok, 2 eurok, emlékérmék, aranyérmék országonként csoportosítva.

Ezüst Panda Érmebolt
Ezüst- és aranyérmék a tengerentúlról és Európából - gyűjtőknek, befektetőknek!

Érmevilág
Egzotikus, távoli országok különleges, olykor extrém alacsony példányszámban kiadott érméit szeretnénk bemutatni, egyúttal közelebbről is megismertetjük a kibocsátó országokat. A honlapon mindenki megtalálhatja a számára vonzó érméket, legyen az akár ezüst vagy arany, amely befektetésnek is kiváló. A jelen gazdasági helyzetben a pénzügyi piacokon eluralkodott bizonytalanság miatt sokan keresik a biztonságos, stabil és értéktartó nemesfémeket. Ha kedveli az alternatív és biztos hozamot nyújtó befektetéseket, az érmevilág ajánlatai között megtalálhatja az ideális megoldást. Abban az esetben is érdemes körülnézni nálunk, ha lelkes amatőrként gyűjti az érméket, hiszen egy-egy gyönyörű, precíz kidolgozással készült miniatűr remekmű nem csak befektetésnek tökéletes, de szemet-lelket gyönyörködtető műalkotás is egyben. Specialitásunk az e-numizmatika, arra törekszünk, hogy megfeleljünk a magas elvárásoknak, így biztosítva ügyfeleink számára a világ érméinek értékes és ritka példányait. Az oldalt folyamatos fejlesztjük, egyre több távoli ország különleges érméit hozzuk el visszatérő látogatóinknak.

Magyar Kintcstár Kft.
A Magyar Kincstár hazánk egyik jelentős érme- és emlékérem forgalmazója. A Magyar Kincstár az amszterdami központú Samlerhuset Csoport hazai tagjaként a világ körülbelül 45 neves pénzverdéjével működik együtt hivatalos forgalmazóként. A Samlerhuset Csoport leányvállalatai számos országban működnek sikerrel az érme- és éremforgalmazás területén, köztük Belgiumban, Csehországban, Dániában, Észtországban, Finnországban, Lengyelországban, Norvégiában, Svédországban, Szlovákiában, Nagy-Britanniában és Írországban. A Samlerhuset Csoport több mint 50 ország pénzverdéjének és központi bankjának hivatalos forgalmazója. Ezek közül néhány: az egyesült királyságbeli Királyi Pénzverde, a Francia Nemzeti Pénzverde, a Kanadai Királyi Pénzverde, a Spanyol Királyi Pénzverde, a Holland Királyi Pénzverde, a Kínai Központi Bank, az Ukrán Nemzeti Bank, az Ausztrál Kir ályi Pénzverde, az ausztrál Perth-i Pénzverde, a Finn Pénzverde, a Svéd Pénzverde, a Norvég Pénzverde, a Magyar Pénzverő, az Orosz Föderáció Központi Bankja és a Dél-Afrikai Köztársaság Pénzverdéje. Büszkék vagyunk arra, hogy már több mint 30 éve jogosultak vagyunk a fenti intézmények érméinek forgalmazására.

Utánveret érmék oldala és webáruháza
Utánveret és replika érmék oldala és webáruháza. Kelta, Görög, Római, Viking, Brit, Magyar érmék az ókortól az 1700-as évekig.

Notafilia-KP bankjegyek
Eladó bankjegyek a világ minden tájáról.

Optimus Numizmatika
Cégünk főként magyar és külföldi arany- illetve ezüst érmékkel és befektetési tömbökkel foglalkozik. A cég ügyvezetője és tulajdonosa, Szabó Sándor 10 éve vesz részt a magyar numizmatikai életben gyűjtőként és befektetőként egyaránt. Fő célkitűzésünk az európai gyűjtők és befektetők minél magasabb színvonalú kiszolgálása, és ebből kifolyólag piacvezető szerep elérése az európai numizmatikai cégek között. Cégünk fő jelszavai: diszkréció, megbízhatóság, korrekt árak.

Nummus numizmatika webáruház
Elsősorban antik görög, kelta, római, bizánci és keleti érmék, középkori érmék webáruháza. Szakkönyvek és speciális segédeszközök is vásárolhatók. Pontgyűjtés a visszatérő vásárlók számára és ingyenes szállítási lehetőségek.

Bankjegyek.com
Régi magyar papírpénzek (korona, pengő, forint) weboldala, vásárlási lehetőséggel.

Ermefelvasarlas.hu
Budapesti gyűjtőkként saját gyűjteményünk gyarapítása céljából keresünk főképp régi pénzeket, bankjegyeket és régi, már megszűnt/bevont valutákat. (pl. német márka, osztrák schilling, stb.) Továbbá kitüntetéseket is keresünk megvételre.

Stephan's Numismatic
Cégünk régi pénzek kereskedelmével foglalkozik. Arany és ezüst érmék, régi bankjegyek és emlékérmék széles választékát találhatja meg weboldalunkon.

Numismania Kft.
The Numismania Ltd. is buying numismatic products ( medallions, coins from the acients times to nowdays, banknotes and specimen notes even with complete collections.

Öregpénz.hu
Részvények, kötvények, régiségek

Apporterem.hu
Habsburg Pénzek, Ferenc József, Rákóczi Pénzek, Magyar Királyság 1920-1944, Emlékérmek, Medálok Külföldi Pénzek, Befektetési Érmek

Pengő Numizmatika
Numizmatikai webáruházunk elsősorban ritka magyar papírpénzek eladására szakosodott, de választékunkban régi magyar érméket is talál, melyek megvásárlásával gyűjteménye igazi különlegességekkel gyarapodhat. Ezenkívül külföldi érmék és papírpénzek is szerepelnek ajánlatunkban. Ne habozzon, nézzen be hozzánk!

Numizmatikai link küldése:


További kategóriák:

Éremboltok Információs oldalak Numizmatikai fórumok Keresők Apróhirdetések Éremverdék Kellékek és eszközök Wikipédia
Céges adatbázisok Befektetés arany és ezüst Online éremboltok Egyesületek és klubok Magánoldalak Régiségbolt, antikvitás Facebook oldalak Facebook csoportok Linkgyűjtemények Régiségpiacok, börzék Online aukciós oldalak Külföldi aukciós oldalak

  2012 - 2020. NumizLinkek - link@numizlinkek.hu | Adatkezelés
[Numizmatikai linkgyűjtemény és turkáló]
Központi lapunk: numizportal.hu és e-mail címünk: numiz@numizportal.hu
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika