Mennyit ér egy régi pénz?
(évszám szóköz címlet) Példa: 1893 1 fillér
 
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika

 


Régi pénzek értéke:


Példa:
évszám szóköz címlet

1909 10
1909-es 10 filléres, illetve a 10 koronás érmék elkelési árát listázza a vatera.hu online aukciós oldalon.

 
Érme fórum
Index fórum
Facebook
Mennyit ér?
Adok-Veszek
Érmeboltok


Küldjél numizmatikai linket!

Linked (URL):
Oldal megnevezése:
Oldal leírása:
Biztonsági kód:
 
Éremboltok
Online érembolt
Online aukciós oldalak
Információs oldalak
Kereső oldalak
Facebook oldalak
Facebook csoportok
Numizmatikai fórumok
Egyesületek és klubok
Régiségbolt, antikvitás
Apróhirdetések
Magánoldalak
Wikipédia
Linkgyűjtemények
Éremverdék, pénzverés
Kellékek és eszközök
Cégadatbázisok
Befektetés arany-ezüst
Régiségpiacok, börzék
Külföldi aukciós oldalak
Online érembolt | Információs oldalak | Egyesületek és klubok | Érme Fórum | Adok-
Veszek
| Mennyit ér egy régipénz? | FaceBook csoport | FaceBook oldal


Nem tudod, hogy mennyit ér egy régipénz?
Keresd ki, nézd meg a valós napi értékét!
Példa: 1946 1 forint - Az 1946-os 1 forintos érmék elkelési árát listázza a vatera.hu aukciós oldalon.

Numizmatikai link küldése:


ÉrmeFórum csoport

Ha nem tudod milyen érme, papírpénz van a birtokodban, csatlakozz és kérdezz bátran, bárki kérdezhet, bárki válaszolhat a numizmatikával kapcsolatban! Az eladó portékáidat ne itt hirdesd, csak ha kérdésed van, mert ez egy fórum csoport, de ha vennél valamit, és bizonytalan vagy, nem tudod mi az és mennyit ér akkor nyugodtan posztold (ha lehet fotó melléklettel), valaki biztosan segít. Kérdés vagy komment nélküli üres, csak kép posztokat töröljük! Visszaélések miatt a személytelen csatlakozási kérelmeket elutasíthatjuk!

Numizmatikai perifériák
Élelmiszer és egyéb utalványok, élelmiszer és egyéb jegyek,csekkek,váltók,reklámpénzek,játékpénzek,propagandapénzek,kellékpénzek, fantáziapénzek,bárcák,téglajegyek, adományjegyek,sorsjegyek, pénzügyi bélyegek, banki csomagoló anyagok, stb...

Régi-Pénz csere adás-vétel
A belépéssel a jelentkező elfogadja a csoport Szabályzatát ! Elsőként a szabályzatot kérem olvassa el aki új tag ! Régi és forgalomból kivont - továbbá mai forgalmi pénzek oldala. Csere és eladás. Aki elszeretné adni attól annyit kérnék h legyen tisztában a pénze értékével.Esetleg ha mégsem nyugodtan kérdezzen és amint tudunk válaszolunk.Sok érdeklődőt várunk! Kellemes időtöltést!

Numizmatika Minden ami belefér
Numizmatika - Minden ami belefér

Érme és papírpénz ritkaságok
Szabályzat! 1. Csak ritkaságok hirdethetők. Minimális kikiáltási ár 2500ft 2. Egymást szidni , egymás termékeit szidni tilos. De ha valaki irreálisan magas áron hírdet , akkor természetesen felvilágosítható a valós értékről. 3. Bármilyen korból lehet hirdetni. (Pl. Náci illetve Kommunista vagy bármilyen önkényuralmi jelképeket tartalmazó numizmatikai holmit csak ezzel a szöveggel lehet: /A kor megismerése céljából hirdetem , gyüjtők számára!A kor eszményeivel nem értek egyet és teljes mértékben elutasítom!/ Ezzel a szöveggel legálisan hirdethető , ha ez a szöveg nincs ott akkor törlöm a hírdetést!!) 4. Minden vitás kérdésben az admin hozhat döntést. Ammennyiben nem tud döntést hozni kikérheti a csoport többi tagjának a véleményét is! 5. Minden eladós portálon jó ha van értékelős rendszer. Így e bejegyzés alá lehet értékelést írni! (Az eladó neve legyen a hozzászólásban és a minősítés szövege. (Negatív , pozitív vagy semleges)

Numizmatikai tudakozó
Ha van egy érméd vagy bankjegyed de nem tudod mi az, mennyit ér, szeretnéd eladni vagy elcserélni akkor itt érdeklődj! Ha van már némi tapasztalatod a numizmatikában és szeretnél segíteni másoknak, akkor köztünk a helyed! Segítséget, technikai leírásokat a Fájlok menüben találsz! A szabályzat elolvasása és a annak betartási mindenki számára kötelező! Jelentkezési kérelmed vagy a csoportba történő belépésed részedről a szabályzat megértését, és annak elfogadását is jelenti!

Régipénz profiknak
Ez egy titkos kis csoport profiknak - Olyan hely ahol a legjobb üzletek köthetnek - és nem látnak bele mások - és ahova fel merem tenni a gyűjteményem!

Numizmatika adok-veszek
Minden ami a numizmatikával kapcsolatos az hirdethető!Nincs kifogás, hogy ez azt hirdette meg,az meg valami diktátort. Ez egy szabad oldal,mindenki azt csinál amit akar,de természetesen a korrektség az első,ha valaki az ellen vét,természetesen azonnal ki lesz zárva!!! Egy dologra megkérek mindenkit, magam és minden admin társam nevében,hogy a csoportban lévő tagok akik hirdetnek,csak a csoporton belül hirdessenek,illetve ha másik csoportban már van élő hirdetésük,akkor azt ide már ne tegyék fel!!! Megértésüket nagyon szépen köszönöm!!!

Értékpapír portál
Értékpapír portál – részvények, kötvények, záloglevelek, nyereményjegyek, váltók, csekkek, sorsjegyek stb… információs és adok-veszek csoportja.

Éremgyűjtők klubja
Ajánlhatunk érméket , kereshetünk érméket , véleményt írunk ,tanácsot adhatunk ! Normál név kötelező művész név nem elfogadott , illetve csak az lehet aki nem csoport mániás! Valamilyen szinten részt vesz a csoportban.

Nommishongrie
Numizmatika minden korból - segítő tanácsokkal mert mindenki egy érmével kezdi és aztán beleszeret ebbe a hobbyba

Bárcák, adományjegyek
Kedves Mindenki! Ezt a csoportot azért hoztam létre, hogy akinek beletartozik az érdeklődési körébe a numizmatika, azon belül a bárcák egy csoportja, az adományjegyek, kapjon egy kis folyamatos vérfrissítést a témában. Üdvözlettel: Szekeres Balázs

Magyar hibás pénzek
A csoport csak magyar verdehibás érmékkel foglalkozik!(a rongált érme nem verdehibás) Mindenki küldhet képet kérdezhet. (Kérnénk jó minőségű éles képeket feltölteni) Szabályzat: A tagsághoz szükséges egy saját tulajdonú magyar verdehibás érme fényképének feltöltése.(50 csoporttagság feletti embereket nem veszek fel. Valós profilkép nélküli embereket nem veszek fel.) Trágár szövegekért, politizálásért, mások sértegetéséért, engedély nélküli reklámért kizárás jár. Nem idetartózó tartalom törlésre kerül. Hibás érméket el is adhatsz itt.Eladás feltételei éles fotó rövid leírás irányár az ajánlat meddig érvényes és ha elkelt kérem azt is kiírni. Üdv:Admin

Numizmatikai link küldése:


További kategóriák:

Éremboltok Információs oldalak Numizmatikai fórumok Keresők Apróhirdetések Éremverdék Kellékek és eszközök Wikipédia
Céges adatbázisok Befektetés arany és ezüst Online éremboltok Egyesületek és klubok Magánoldalak Régiségbolt, antikvitás Facebook oldalak Facebook csoportok Linkgyűjtemények Régiségpiacok, börzék Online aukciós oldalak Külföldi aukciós oldalak

  2012 - 2020. NumizLinkek - link@numizlinkek.hu | Adatkezelés
[Numizmatikai linkgyűjtemény és turkáló]
Központi lapunk: numizportal.hu és e-mail címünk: numiz@numizportal.hu
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika