Mennyit ér egy régi pénz?
(évszám szóköz címlet) Példa: 1893 1 fillér
 
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika

 


Régi pénzek értéke:


Példa:
évszám szóköz címlet

1909 10
1909-es 10 filléres, illetve a 10 koronás érmék elkelési árát listázza a vatera.hu online aukciós oldalon.

 
Érme fórum
Index fórum
Facebook
Mennyit ér?
Adok-Veszek
Érmeboltok


Küldjél numizmatikai linket!

Linked (URL):
Oldal megnevezése:
Oldal leírása:
Biztonsági kód:
 
Éremboltok
Online érembolt
Online aukciós oldalak
Információs oldalak
Kereső oldalak
Facebook oldalak
Facebook csoportok
Numizmatikai fórumok
Egyesületek és klubok
Régiségbolt, antikvitás
Apróhirdetések
Magánoldalak
Wikipédia
Linkgyűjtemények
Éremverdék, pénzverés
Kellékek és eszközök
Cégadatbázisok
Befektetés arany-ezüst
Régiségpiacok, börzék
Külföldi aukciós oldalak
Online érembolt | Információs oldalak | Egyesületek és klubok | Érme Fórum | Adok-
Veszek
| Mennyit ér egy régipénz? | FaceBook csoport | FaceBook oldal


Nem tudod, hogy mennyit ér egy régipénz?
Keresd ki, nézd meg a valós napi értékét!
Példa: 1946 1 forint - Az 1946-os 1 forintos érmék elkelési árát listázza a vatera.hu aukciós oldalon.

Numizmatikai link küldése:


Forint Portál a Facebookon!

Korona, Pengő és Forint Portál Numizmatikai Weboldal család

HamisPénzek.hu
Hamis és manipulált papírpénzeket és fémpénzeket bemutató független numizmatikai információs honlap.

Monetárium
Monetárium érmebolt és webáruház - A cégről röviden Üzletünk numizmatikával foglalkozik. Régi pénzek, érmek, papírpénzek, értékpapírok, kitüntetések iránt érdeklődő gyűjtők számára kínálunk széleskörű anyagot. Kínálatunkban megtalálhatók a magyar középkor, valamint Habsburg királyaink pénzei, csakúgy, mint a korona és pengő pénzrendszer darabjai. Széles skáláját nyújtjuk a manapság oly népszerű modern magyar emlékpénzeknek is.

Nummulitis Numizmatika
Numizmatikai szakáruház / Numismatic Trade Store - Tekintse meg rendszeresen frissülő numizmatikai kínálatunkat. Oldalainkon antik, magyar és magyar vonatkozású fém- és papírpénzek (a Római Köztársaságtól napjainkig), emlékérmek, plakettek, szükségpénzek, pénz- és banktörténettel kapcsolatos emlékek valamint szakirodalom várja vásárlóinkat.Reméljük, talál gyűjteményébe illő darabokat.

Magyar Pénzverő Zrt.
Társaságunk fő feladata az MNB által a pénzforgalom számára megrendelt forgalmi érmék, valamint a bank által kibocsátott emlékpénzérmék gyártása és forgalmazása. Kiemelt fontosságúnak tartjuk az ezeréves múltra visszatekintő magyar pénzverés hagyományainak ápolását, a magyar történelem és kultúra értékeinek őrzését és bemutatását a saját kibocsátású emlékérmek formájában. 1996-tól ISO minősítéssel rendelkezünk.

Híd Numizmatikai és Kulturális Közhasznú Egyesület
Általános- és középiskolai oktatás keretében a numizmatika, mint történelmi segédtudomány népszerűsítése, történelmi időszakok bemutatása bankjegygyűjteményeken keresztül. A programunkra fogadó kész tanintézmények részére Egyesületünk térítésmentesen bankjegy gyűjteményeket adományoz, és folyamatosan frissíti, illetve bővíti ezeket. Ezen gyűjtemények felhasználásával az 1848-as Forradalom és Szabadságharctól az 1989-es Rendszerváltásig, nagymértékben színesíthető a történelem oktatása, és ez által remélhetőleg minél több fiatal kap kedvet, és felfedezi a numizmatika titokzatos világát.

ÉremVerde
Egyedi emlékérmek készítése.

Nudelman Numismatica
Regisztrált felhasználóinknak szabadon elérhető adatbázisunkban az elmúlt hat évben árverezett közel tízezer érem kikiáltási-, leütési ára böngészhető. Már tallózhatók legutóbbi aukcióink eredményei is!

Procopius Numizmatika Érmebolt
Régi Érmék, bankjegyek eladása-vétele készpénzes és bizományos értékesítése Internetes aukción. Komplett gyűjtemények értékbecslése, felvásárlása. Ritkaságok felkutatása, beszerzése

Numismatics.hu
Az egyik legrégebbi numizmatikai weboldal vagyunk már 2000 óta. Cégünk antik, középkori, magyar és külföldi régi pénzeket kínál árverésen és a webboltunkban.

Xantal
Xantal érmebörze.

Numizmatika
A numizmatika a pénzzel és a pénztörténettel foglalkozó történeti segédtudomány. Habár a numizmatika művelői, a numizmatikusok eredetileg a régi érmék gyűjtésével és tanulmányozásával foglalkoztak, érdeklődésük ma már kiterjed a modern pénzformák és pénzhelyettesítők, valamint az értékpapírok kutatására is. A numizmatikusok legfontosabb tevékenységei közé tartozik mindenekelőtt a pénzek és pénzhel...yettesítők gyűjtése és rendszerezése, melyhez szükséges a régi feliratok tanulmányozása (paleográfia) és a címerek ismerete (heraldika). Az ásatásokon feltárt pénzleletek elemzését is numizmatikusok végzik, feladatuk a pénzek korának és származási helyének megállapítása, ez alapján pedig a lelet korának és eredetének (esetleg egykori tulajdonosának) becslése. Mivel a jelenkori pénzanyag már hatalmas mennyiségű és változatos, a numizmatika több részterületre oszlik, így vannak numizmatikusok, akik csak papírpénzek, csak verde-, illetve nyomdahibás pénzek, csak szükségpénzek, csak értékpapírok vagy éppen kizárólag korabeli hamisítványok gyűjtésével foglalkoznak.

Galéria Savaria
A Galéria Savaria honlapon régiségeket, műtárgyakat és egyéb antik tárgyakat adhatsz el és vásárolhatsz. Nincs regisztrációs díj, feltöltési díj, eladás utáni jutalék. Küldetés A Galéria Savaria egyszerű kezelhetősége révén lehetőséget teremt a régiségkereskedőknek, eladóknak és vásárlóknak egyaránt, hogy az egyre növekvő internetkereskedelem részévé váljanak. Eladóként legyen neked is az antik világához méltó online régiségboltod, hogy bárhonnan elérhető legyen kínált árukészleted. Vásárlóként böngéssz a több ezer, folyamatosan bővülő tárgy között.

Világ bankjegyei
Mindenkinek ajánlom, akit érdekel a világ és annak változatos fizetőeszközei!

Pengő Numizmatika
A webáruház megnyitott, minden vásárlónak sok sikert és numizmata szerencsét kívánok! Kattints a linkre és nézz be az oldalra!

Numizmatikai link küldése:


További kategóriák:

Éremboltok Információs oldalak Numizmatikai fórumok Keresők Apróhirdetések Éremverdék Kellékek és eszközök Wikipédia
Céges adatbázisok Befektetés arany és ezüst Online éremboltok Egyesületek és klubok Magánoldalak Régiségbolt, antikvitás Facebook oldalak Facebook csoportok Linkgyűjtemények Régiségpiacok, börzék Online aukciós oldalak Külföldi aukciós oldalak

  2012 - 2020. NumizLinkek - link@numizlinkek.hu | Adatkezelés
[Numizmatikai linkgyűjtemény és turkáló]
Központi lapunk: numizportal.hu és e-mail címünk: numiz@numizportal.hu
Numizmatika
Gyűjtők boltja numizmatika